דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור ד)
אשנב   אביליקו

עוזר/ת טבח בי"ח בשרון

שם החברה:
סוג המפרסם:
אחר

תיאור המשרה

קוד משרה: M-7019


תאריך פרסום המשרה: 23.03
יישוב: מועצה אזורית חוף השרון
תיאור פעילות הארגון: בית חולים, לאנשים תשושי נפש וסיעודיים.
תיאור התפקיד: עוזר טבח, יחד עם 2 עוזרי טבח נוספים במשמרת, במטבח מוסדי בבית החולים, המכין 450 מנות בכל ארוחה. עוזר הטבח מוציא את האוכל, מחמם אותו, מוציא סלטים מהמקררים, מכין ביצים וחביתות, מכין את העגלות והמגשים עם האוכל, רוחץ כלים במדיח, וחלק באופן ידני, מייבש את הכלים, ומסדר אותם בארונות.
דרישות סף:
ניסיון בעבודה במטבח, ידע בבטיחות בבישול והכנת מזון.
תנאי עבודה -
שעות עבודה : משרה חלקית, ניתן לעבוד בימי א'-ה', וניתן לעבוד בנוסף גם בשישי שבת, שעות 14:00 – 20:00.
תהליך המיון: ראיון עם מנהל.
הכשרה נדרשת בכניסה לתפקיד: הכשרה פרטנית עם מנהל וצוות המטבח.
דרכי הגעה: ישנם הסעות מכיוון חדרה במספר תחנות, מאזורים אחרים יש להגיע עצמאית (כעת ניתן רק ברכב פרטי, מכיוון שאין הרבה תחבורה ציבורית לאזור).
תנאי העסקה (שכר + תנאים): כחוק.
נגישות המבנה: כל מקרה יבחן לגופו.
סביבת עבודה פיזית: מטבח מוסדי, משטחי הכנת אוכל, תנורים, מדיחים, כיורים, מקררים, עגלות. עבודה בסביבת חום וקור, ריחות אוכל, מגע של חומרי ניקוי.
סביבת עבודה חברתית: עבודה עצמאית, יחד עם צוות המטבח.
דרישות התפקיד -
דרישות פיזיות: יכולת עמידה ממושכת, הליכה, כיפוף, יכולת הרמה של מגשי ועגלות אוכל, כלי אוכל, יכולת הכנת אוכל, שטיפת כלים במדיח וידנית.
דרישות קוגניטיביות: יכולת למידה, הבנת הוראות בטיחות, ספציפית בהכנת אוכל, ובטיחות מזון.
דרישות חברתיות/ תקשורתיות: עבודה עם צוות מטבח קטן, שירותיות לצוות ולמטופלים.
דרישות רגשיות: יכולת התמדה בעבודה לטווח ארוך.

הערות מיוחדות/מוכנות להתאמות: ישנה מוכנות להתאמות. כל מקרה יבחן לגופו.


המשרה פונה לגברים ולנשים כאחד.

מעסיק המלווה על ידי מרכזי התמיכה

דרישות

תפקיד: הכנת מזון - טבח/ית, עובדי מטבח
תחום עיסוק: מזון ומסעדנות
מיקום: השרון
שנות ניסיון: 2 שנים
היקף המשרה: משרה חלקית
תאריך פרסום: 23/03/2020
תאריך עדכון: 5/04/2020 (אתמול 08:08)
הגשת מועמדות  
חיפוש משרה

לעזרה 03-6013222 

הזדמנות חדשה