דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור ד)
אשנב   אביליקו

טבח בפיצרייה

שם החברה:
סוג המפרסם:
אחר

תיאור המשרה

קוד משרה: M-2747


מיקום: מרכז תל אביב

תיאור פעילות הארגון: ממכר פיצות לפי משקל

דרישות סף: ניסיון בעבודה במטבח, יכולות חיתוך מדויקות, יכולת לעבוד לפי מתכון, אחריות, יכולת לעבוד באופן עצמאי, אדם מסודר ונקי.

תיאור התפקיד: טבח פיצות: במסגרת התפקיד יש ללמוד מתכונים של פיצות, הכנה ורידוד של בצקים הכנת רטבים, פתיחת המטבח בבקרים (הדלקת אורות, מזגן, הוצאת הכנות וכדמ') העבודה מורכבת ממשימות ברורות וחזרתיות. יש לשמור על סדר וניקיון המטבח ולשטוף כלים במידת הצורך.

תנאי עבודה

שעות עבודה : משמרות:

א-ו: 7:00-16:00/16:00-23:00.

אין גמישות בשעות

הכשרה נדרשת בכניסה לתפקיד: הכשרה תינתן על ידי צוות המקום

דרכי הגעה: ממוקם בשרונה מרקט

תנאי העסקה (שכר + תנאים): כחוק

דרישות התפקיד

דרישות פיזיות: ראיה תקינה או מתוקנת, מוטוריקה עדינה: מגע בבצקים ורטבי פיצה, מגע בחומרי ניקוי בעת הצורך, עמידה לאורך זמן, כח פיזי בסיסי.

דרישות קוגניטיביות: הפעלת שיקול דעת, תכנון וניהול זמן העבודה, ניהול הזמן, בקרה את איכות העבודה, הבנת הוראות, קריאה וכתיבה, יכולת לעבוד עם רשימת משימות.

דרישות חברתיות: העבודה עצמאית, אינטראקציה מועטה מאוד עם צוות המקום.

דרישות רגשיות: יכולת לעבוד בתנאי לחץ, יכולת לעבוד באופן עצמאי.

הערות מיוחדות/מוכנות להתאמות: יש מוכנות קלה להתאמות.

המשרה פונה לגברים ולנשים כאחד.

מעסיק המלווה על ידי מרכזי התמיכה

דרישות

תפקיד: הכנת מזון - טבח/ית
תחום עיסוק: מזון ומסעדנות
מיקום: מרכז
שנות ניסיון: 1 שנים
היקף המשרה: משרה מלאה, משמרות
תעשייה:
תאריך פרסום: 20/06/2018 (לפני 25 דקות)

מידע נוסף

אפיון סביבת העבודה  מעסיק המלווה על ידי מרכזי התמיכה

נגישות המבנה: נגיש

סביבת עבודה פיזית: מטבח בגודל בינוני.

סביבת עבודה חברתית: העבודה עצמאית, בהשגחת המנהלת.
הגשת מועמדות  
חיפוש משרה

לעזרה 03-6013222 

הזדמנות חדשה