דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור ד)
אשנב   אביליקו

טבח בפיצרייה

שם החברה:
סוג המפרסם:
אחר

תיאור המשרה

קוד משרה: M-2592


מיקום: הרצליה

תיאור פעילות הארגון: פיצרייה

דרישות סף: יכולת לעבוד עם לקוחות, שרותיות, כח פיזי בסיסי, יכולת עבודה עם הידיים.

תיאור התפקיד: במסגרת התפקיד עושים לסירוגין את הפעולות הבאות: הכנת פיצות, לקיחת הזמנות מלקוחות

הנכנסים לחנות, מענה לטלפונים, הכנסה והוצאת הכלים מהמדיח, ניקיון כללי של הסניף. (ישנה חלוקת תפקידים

משתנה עם הצוות בסניף)

תנאי עבודה

שעות עבודה : משמרות ערב: 17:00-00:00

מינימום 3 משמרות בשבוע.

*סניף כשר, סגור בשבת

הכשרה נדרשת בכניסה לתפקיד: הכשרה תינתן על ידי צוות המקום

דרכי הגעה: ממוקם במרכז הרצליה

תנאי העסקה (שכר + תנאים): כחוק

דרישות התפקיד

דרישות פיזיות: ראיה או שמיעה תקינה או מתוקנת, שימוש במגע (במזון, תשלום, קופה, חומרי ניקיון בעת הצורך),

עמידה לאורך זמן, יכולת לעבודה עם הידיים.

דרישות קוגניטיביות: חשיבה מתמטית, קרוא וכתוב, עבודה ברצף, ניהול זמן, פתרון בעיות.

דרישות חברתיות: אינטראקציה רבה עם הצווות במקום, ועם הלקוחות הנכנסים לפיצרייה או מתקשרים לבצע

הזמנה.

דרישות רגשיות: יכולת לעבוד בצוות, אחריות, יכולת לעבוד בתנאי לחץ.

הערות מיוחדות/מוכנות להתאמות: יש מוכנות להתאמות

המשרה פונה לגברים ולנשים כאחד.

מעסיק המלווה על ידי מרכזי התמיכה

דרישות

תפקיד: הכנת מזון - טבח/ית
תחום עיסוק: מזון ומסעדנות
מיקום: השרון
שנות ניסיון: ללא ניסיון
היקף המשרה: משמרות
תעשייה:
תאריך פרסום: 5/12/2018

מידע נוסף

אפיון סביבת העבודה  מעסיק המלווה על ידי מרכזי התמיכה

נגישות המבנה: נגיש חלקית

סביבת עבודה פיזית: עבודה בסביבת תנורי פיצה.

סביבת עבודה חברתית: העבודה בנוכחות 10 אנשי צוות נוספים, בהתאם לעומס בסניף.
הגשת מועמדות  
חיפוש משרה

לעזרה 03-6013222 

הזדמנות חדשה